Categories
Overzichten

5 keer recepten avondeten

Moeite om iets lekkers te bedenken om vanavond te eten? No worries. Hierbij 5 inspirerende recepten voor het avondeten. Enjoy!

5 keer recepten avondeten die ik je aanraad.

We beginnen meteen met één van onze all-time favorieten. Jamie Oliver’s San Fran quinoa salade. Deze quinoa salade is heel mooi groen, super gezond en heerlijk van smaak!

San Fran quinoa salade Jamie Oliver met met gegrilde kip en feta

Juist zin in iets minder gezonds? Probeer dan eens kapsalon met lamsshoarma, friet, sla en knoflooksaus. Heerlijke comfortfood! De kapsalon is natuurlijk bekend van de lokale shoarmaboer. Maar zelf thuis maken is eigenlijk heel makkelijk en ook nog lekkerder.

kapsalon-recept

Een ander heel erg lekker recept is deze Thaise carpaccio salade. Het is een verrassend recept, ongelofelijk lekker en staat ook nog eens heel snel op tafel. De salade heeft heel veel smaak. Een beetje zout van de vissaus. Zoet van de mango en suiker. Een fis zuurtje van de limoen. Pittigheid van de rode peper. Hartigheid en bite van de cashewnoten en dat allemaal in combinatie met frisse veldsla en botermalse carpaccio. Waaauw!

Thaise Carpaccio Salade

In de Spaghetti met venkel en chorizo wordt de frisse en anijsachtige smaak van venkel gecombineerd met de kruidigheid van chorizo. En natuurlijk de overheerlijke smaak van verse tomaten. Het is wel een opvallende combinatie. Italiaanse pasta met Spaanse chorizo. Maar het is erg lekker!

Spaghetti met venkel en chorizo

We sluiten af met een ander recept met chorizo, namelijk Spaanse tomatensoep met chorizo en croutons.

Spaanse tomatensoep met chorizo en croutons

Was het lekker? Dan hoor ik het graag van je.

Volg me op instagram en pinterest. Of laat hier een berichtje achter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.